22 Atlantiszi beavatási út

VARGA MARGIT: 22 Atlantiszi beavatási út, I-II rész.

Zeneszerző: S. Jancsó Miklós

meditációs magnokezetta vagy CD.

Dimenziókapu 3. fejezetének versei.

(A versek meditatív állapotban fejtik ki teljes mértékben energetikai hatásukat. Időtartam: 2x65 perc).

 

A versek az atlantiszi tarot szerinti értelmezésben mutatják be a beavatási utakat, amelyeket életeink során kell megtennünk, hogy elérhessük a megvilágosodást, a visszatérést Istenhez. A verseket azok hangulatát aláfestő meditációs zene kíséri.

 

Nagyon sokféle rendszer ismert, amely a beavatási utakat értelmezi. Nem kívánom magamat elkötelezni egyik mellett sem, mindegyik jó. A különböző Kabbala rendszerek, a Tarot kártya szimbólumai mind ugyanarról szólnak, az életfeladatról, amelyet egy-egy életre felvállalunk, mint megtanulandó ismerethalmazt, és amelyet elvégezve léphetünk tovább az életfa egy következő szintjére.

Mi az életfeladat? Milyen leckéket kell megtanulnunk, hogy spirituálisan is sikeres legyen az életünk? A versek a beavatási utak atlantiszi nevei alapján ismertetik ezeket az átélendő feladatokat. A beavatási utak ismerete nélkülözhetetlen az életben maradáshoz, és a fejlődéshez, e nélkül nem tudunk sem kapcsolatot teremteni, sem beilleszkedni egy közösségbe, e nélkül nem találjuk a helyünket, a célunkat, kallódunk, értelmetlenül múlik el az egész életünk. Az emberi élet célja nem lehet csupán az evés, ivás, szaporodás, sem az öncélú tevékenység.  Valamennyien önmagunk fejlődéséért, ugyanakkor másokért is élünk. Ha tartalmas, spirituálisan is teljes életet élünk, akkor nem okoz számunkra problémát a halál, mert tudjuk, elvégeztük a feladatunkat, továbbléptünk a létrán, ami felfelé vezet!

 

 

Fogadjátok tőlem szeretettel ezeket a verseket, mint a lelkem legmélyéről feltörő üzenetet. Olyan személy üzenetét, akinek a bolyongása a létkörforgásban (szamszárában) véget ért. A versek 2000-2001 között születtek, miután a kundalini erő áttörte bennem az ötös csakrát. Hogy a beavatási út miért atlantiszi és miért huszonkettő, annak történeti jelentősége van. Így kapcsolható a kabbalisztikus életfa beavatási útjaihoz. Ilyen értelemben univerzális belső program, amely mindenkiben jelen van.

 

Minden, ami ebben a világban történik velünk, az nem más, mint a tudatalattink legmélyebb bugyrainak tartalmával való szembesülés. Ezekben a meditációkban bejártam a belső szamszárát. Mindig, amikor kinyílt egy kapu, a tudatalatti tartalma a tudatba áramlott, és a belső látomásokat követő felismerések következtében egy-egy illúzió szertefoszlott. Így tűntek el fokozatosan a karmát újratermelő benyomásmagok.

 

 

Akkor még nem tudhattam, hogy képes leszek-e túlélni azt a viharos sebességgel lejátszódó folyamatot, ami bennem zajlott. Az azóta eltelt idő azonban meggyőzött arról, hogy IGEN. Kitartással, hittel, az Isten iránti szeretettel és bizalommal minden akadály elhárulhat az ember visszatérése elől.  

 

Remélem, hogy verseim sokak számára nyújtanak majd reményt, erőt és spirituális tudást. A versek meditatív állapotban történő hallgatása, és átélése a saját életesemények olyan megértéséhez vezethet el, amely megkönnyíti az elme kitakarítását az előző életek karmájától.

 

mp3-ban meghallgatható vagy letölthető a következő versek:

A oldalról: 22-atlantiszi-A1.mp3,    22-atlantiszi-A2.mp3

B oldalról: 22-atlantiszi-B1.mp3,     22-atlantiszi-B2.mp3